100 hyvää Suomesta – Tutustu ehdokkaisiin nyt

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

100 hyvää Suomesta

Vuoden 2017 alussa avautui pienille yrityksille mahdollisuus osallistua Suomi 100 -juhlavuoteen. 100 hyvää Suomesta -pienyritysmallissa etsitään sataa kotimaista tuotetta tai palvelua juhlistamaan itsenäistä Suomea.

Tammikuun aikana yrityksillä oli mahdollisuus ehdottaa omaa tuotettaan tai palveluaan Suomi 100 -tunnuksen saajaksi. Haku on nyt päättynyt ja yleisöäänestykseen osallistuvat tuoteet tai palvelut on julkaistu. Äänestykseen osallistuu koko Suomesta 201 yritystä.

Äänestyksessä palvelun tai tuotteen tavoitteena on kerätä sata ääntä yleisöltä. Kun raja ylittyy, ehdokas valitaan mukaan pienyritysmalliin.

Tutustu tuotteisiin sekä palveluihin ja valitse suosikkisi. Äänestys alkaa 15.2. klo 9.00. Äänestää voit vain kerran, joten kannattaa miettiä tarkkaan, mikä tuote tai palvelu mielestäsi on Suomi 100 -tunnuksen arvoinen. Nopeus on valttia, sillä äänestys sulkeutuu, kun sata ensimmäistä tuotetta tai palvelua on saanut sata ääntä. Äänestysaikaa on pisimmillään 28.2.2017 klo 24 saakka.

Ehdokkaat 100 hyvää Suomesta -sivustolla.

Uudellamaalla vahva edustus

Äänestykseen osallistuvista yrityksistä peräti 69 sijaitsee Uudenmaan alueella. Kunnista eniten osallistujia on Helsingistä ja Espoosta, mutta myös esimerkiksi Lohjalta, Porvoosta, Tuusulasta ja Vihdistä kisaan on ilmoittautunut useampi yritys.

Tuotteella tai palvelulla, jolle voidaan myöntää virallinen Suomi 100 -tunnus, on oltava tausta tai tarina, joka perustelee sen valinnan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tuotteeksi. 100 hyvää Suomesta -malli toteutetaan yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen Yrittäjien kanssa.

Lisätietoja

100hyvaasuomesta.fi