Amisto Road Show starttaa lokakuussa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Porvoon ammattiopisto Amiston Road Show -rekka huristelee jälleen lokakuussa Itä-Uudenmaan peruskouluihin kertomaan Amiston kattavasta koulutustarjonnasta. Road Show perustuu Amiston opiskelijoiden ja henkilökunnan aktiivisuuteen. He ovat järjestelyissä pääosissa, esiintyjinä ja ideanikkareina. Opiskelijat vastaavat muun muassa valaistuksesta, musiikista, toimintapisteistä ja markkinointimateriaalin tuottamisesta.

Road Show’ssa on mukana opiskelijoita kaikista Amiston toimipisteistä: Askolasta, Porvoon Perämiehentieltä ja Aleksanterinkadulta sekä Loviisasta. Road Show´ssa on tänäkin vuonna mukana Itä-Uudenmaan oppisopimuskeskus Opso ja uutena toimijana myös Askolan lukio. Luvassa on hieno show, joka on myös osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Mitä enemmän tietoa tarjolla, sitä vähemmän vääriä alavalintoja

Show alkaa Amisto Catwalkilla, jossa Amiston opiskelijat esittelevät oman ammattinsa. Catwalkin jälkeen vierailla on mahdollisuus kiertää koulutusaloja esitteleviä toimintapisteitä, joissa alan opiskelijat esittelevät omaa alaansa ja vastaavat kysymyksiin. Koko vierailun kesto on noin puolitoista tuntia.

Road Show´n tärkein tavoite on saavutettu, kun ammattia etsivät nuoret saavat hyvän kuvan Amiston tarjonnasta ja opiskelusta. Amisto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja; 19 ammatillista perustutkintoa ja yhteensä 27 eri osaamisalaa. Ammattiin opiskelun ohessa voi suorittaa myös lukio-opinnot sekä ylioppilastutkinnon. Opson edustajat kertovat oppisopimusmuotoisesta koulutuksesta. Laajan ammatillisen koulutustarjonnan lisäksi Amistossa on mahdollisuus osallistua ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA).

Road Show´n aikana peruskoulujen oppilaat ja opettajat sekä muu yleisö saavat tietoa myös tulevasta uudesta Edupolista. Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän oppilaitokset Amisto ja Edupoli sekä Opso yhdistyvät vuoden 2018 alussa uudeksi Edupoliksi, joka tulee vastaamaan kaikesta kuntayhtymän tarjoamasta ammatillisesta koulutuksesta.

Lisätietoja

Amiston Road Show