#Fillaripäiväkirja kertoo matkasta halki Suomen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

#Fillaripäiväkirja

#Fillaripäiväkirja on Jaska Halttusen päiväkirjamainen valokuvateos matkasta Suomen halki Hangosta Utsjoelle ja sieltä Norjan pohjoisrannalle Jäämeren äärelle. Leppoisa, kotimaan luontokohteita esittelevä kokemuskirja kertoo nelikymppisen miehen unelman toteuttamisesta ja antaa käytännön vinkkejä pyöräilystä ja retkeilyistä kiinnostuneille. Matkakertomusta ryydittävät Tomi Wahlroosin lyhyet tarinat, jotka ovat syntyneet Jaska Halttusen valokuvien innoittamina.

Kesällä 2016 tehty pyöräretki oli myös hyväntekeväisyystempaus, jonka avulla Jaska Halttunen keräsi varoja SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi. Nyt tempaus jatkuu ja osa kirjan myyntituloista lahjoitetaan SOS-Lapsikylälle. Kolmen viikon polkupyöräretki herätti paljon huomiota sosiaalisessa mediassa kesällä 2016. Leppoisa, kotimaan luontokohteita esittelevä kokemuskirja innostaa ekologiselle retkelle kaikkialle Suomeen.

#Fillaripäiväkirja on enemmän kuin pelkkä kirja. Sivuilla olevien QR-koodien kautta on mahdollista katsoa muun muassa videoita matkan varrelta.

Kirja ilmestyy toukokuussa 2017. #Fillaripäivä-dokumenttielokuvan trailerin voit katsoa alta.

Lisätietoja

Hankkeen tiedot
#Fillaripäiväkirja Facebookissa