Hevoset valtaavat Kaivopuiston

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Mahdollisuuksien hevonen

Helsingin Kaivopuisto täyttyy hevosista lauantaina ja sunnuntaina 20.–21. toukokuuta. Koko perheen ilmaiseen Hevoset Kaivarissa -tapahtumaan odotetaan yli sadan hevosen lisäksi 30 000 kävijää viikonlopun aikana. Yleisö saa nauttia eri ratsastuslajien ja raviurheilun näytöksistä sekä pienimuotoisista kilpailuista. Kaivarissa saa tutustua hevosiin, koskettaa, taputtaa ja harjata. Alueelta löytyy Suomen suurin keppihevosareena, kotieläinpiha ja piknik-alue.

Tapahtuma-alueena on koko Kaivopuiston alue sekä Meripuisto ja Fredrik Stjernvallin puisto, josta löytyvät laitumet ja kärryajelu. Kaikki näytökset ja kilpailut tapahtuvat Kaivopuistoon rakennetulla hiekkapohjaisella juhlakentällä. Expo-alueelta löytyy runsaasti näytteilleasettajia.

Tutustu tapahtuma-alueen karttaan

Mahdollisuuksien hevonen tuhannessa tapahtumassa

Hevoset Kaivarissa -tapahtuman järjestäjinä ovat hevosalan järjestöt Suomen Ratsastajainliitto, Suomen Hippos ja hevosalan osaamiskeskus Hippolis yhteisvoimin. Hevosalan yhteinen Mahdollisuuksien hevonen -hanke on osa Suomi 100-ohjelmaa, ja Hevoset Kaivarissa on hankkeen päätapahtuma.

Juhlavuosi rakennetaan yhteistyössä suomalaisten hevosalan harrastajien ja ammattilaisten kanssa, kaikkiaan järjestetään yli tuhat hevostapahtumaa ympäri Suomen. Niissä tuodaan esille hevosen merkitys työssä, sodassa, urheilussa ja harrastuksessa maamme historiassa, mutta samalla myös nykypäivässä.

Lisätietoja

hevosetkaivarissa.fi
hippolis.fi/juhlavuosi