Kesäterveiset ja henkilövaihdoksia Uudenmaan Suomi 100 -tiimissä

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Tuuli Aaltio on kesän ajan Suomi 100 -hommissa, mutta jää elokuussa virkavapaalle. Tuttu ja turvallinen Virpi Martikainen jatkaa projektipäällikkönä.

Uudenmaan Suomi 100 -tiimi paiskii töitä pysyäkseen 1,6 miljoonan juhlijan perässä. Helsingin Pasilassa rakennetaan juhlavuotta ja tulevaisuuden Suomea niin että kolina käy!

Pasilan rakennustyömaan katveessa Suomi 100 -viestintää ja koordinointia hoitavat projektipäällikkö Virpi Martikainen sekä kesän ajan myös aluekoordinaattori Tuuli Aaltio. Tuuli palasi kesäkuun alussa opintovapaalta kesäksi töihin, ja jää virkavapaalle 7.8. alkaen.

– Sain mahdollisuuden testata käytännössä juuri hankkimaani äidinkielen opettajan pätevyyttä. Olisi ollut ihana jatkaa kanssanne Suomi 100-kelkassa, mutta en voinut jättää upeaa tilaisuutta käyttämättä. Kiitos kaikille innostavasta yhteistyöstä ja toivottavasti törmätään juhlavuoden tapahtumissa!

Virpi Martikaisen apuna Uudenmaan Suomi 100 -viestinnässä toimii elokuusta alkaen viestintäsuunnittelija Laura Saukkonen. Virpi palvelee teitä tuttuun tapaan puhelinnumerossa 050 436 5544. Lauran tavoittaa puhelinnumerosta 040 620 2565. Molempien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@uudenmaanliitto.fi

Uudenmaan liiton Suomi 100 -tiimi lomailee heinäkuussa, mutta on puhelimen päässä jälleen 27.7. alkaen. Suomi 100 -tapahtumakalenteri, nettisivut ja Facebook palvelevat sinua läpi kesän.

Löydä hauskimmat Suomi 100 -kesätapahtumat kalenteristamme