Liikkumisen unelmavuonna lisätään liikettä ja hyvinvointia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Liikkumisen unelmavuosi 2017

Liikkumisen unelmavuonna Suomi täyttyy liikkumisen ideoista, ilosta ja rohkeista kokeiluista. Vuosi 2017 on liikkumisen unelmien ja ideoiden toteuttamisen juhlavuosi, johon kutsutaan mukaan koko Suomi. Unelmat liikkeelle -toimintatapa innostaa ja osallistaa eri-ikäiset ihmiset yhdessä ideoimaan liikkumisen lisäämisen tapoja kokeillen ja kehittäen.

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2017 on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kaikki kutsutaan mukaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin.

Vuoden toteutumista tuetaan jatkuvasti kasvavalla toimijoiden verkostolla ympäri Suomea. Mukaan kutsutaan kuntia, urheilu- ja liikuntaseuroja, varhaiskasvatuksen toimijoita, kouluja, työyhteisöjä ja yhdistyksiä eri hallinnonalueilta. Ideapajoilla, osaamisen jakamisella ja kokeiluilla vahvistetaan jo olemassa olevaa toimintaa sekä rakennetaan uusia yhteistyön muotoja. Mukana toiminnassa on ympäri Suomea alue- ja kuntakoordinaattoreita, jotka sparraavat ja auttavat toimintaa käyntiin.

Unelmatliikkeelle.fi – yhteisöpalvelu liikkujille ja liikuttajille

Unelmatliikkeelle.fi-sivusto tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden jakaa ideoitaan tai hakea lähellä olevia tapahtumia. Sivusto kokoaa yhteen inspiroivia ideoita, työkaluja toiminnan kehittämiseen sekä verkostojen yhteystietoja.

Tutustu Unelmat liikkeelle -konseptiin:

Lisätietoja

Hankkeen tiedot
unelmatliikkeelle.fi