Maailmaa kiertävä teatteri- ja taidefestivaali rantautuu Hankoon

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Ima Iduozee, Le Petit Festival, Hanko,
Ima Iduozee, Le Petit Festival


Kansainvälinen taidefestivaali Le Petit Festival valtaa Hangon Yhdessä -viikonloppuna 25.–27.8. 2017. Ohjelmassa on nykytanssia, teatteria, performanssia, maailmanmusiikkia, taidetyöpajoja, kuvataidetta, japanilaista paperitaidetta, designia, valokuvaa ja katutaidetta.

Le Petit Festival järjestetään vuosittain Kroatian Dubrovnikissa. Lisäksi tapahtuma vierailee säännöllisesti ympäri maailmaa. Hangossa festivaali järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi festivaalin pääesiintyjänä nähdään lauantaina 26.8 suomalainen huipputanssija-koreografi Ima Iduozee. Tapahtumaan osallistuu taiteilijoita ja teoksia mm. Meksikosta, Japanista, Argentiinasta, Ranskasta, Kreikasta, Kroatiasta, Sloveniasta, Serbiasta, Ruotsista, Hollannista ja Saksasta.

– Pieni Hanko täyttyy koko viikonlopuksi taiteella ja rakkaudella. Luvassa on korkeatasoinen mutta helposti lähestyttävä taidetapahtuma, joka yhdistää, avaa ovia, koskettaa, pysäyttää ja jättää jälkiä, lupaa festivaalin taiteellinen johtaja Mi Grönlund.

Pääesiintymispaikkana toimivat Hangon kaupungintalon näyttämö ja lämpiö. Lisäksi teoksia nähdään kaupungin kaduilla, rannoilla, saarilla ja ravintoloissa. Suomi 100 -tapahtumaa tukevat Taiteen edistämiskeskus, Svenska Kulturfonden, Aktia-säätiö ja Hangon kaupunki.

Lisätiedot

lepetitfestival.com

Seuraa:
Instagramissa: @lepetithanko
Twitterissä: @lepetitfestivalhanko