Maailman parhaat tanssiurheilijat kohtaavat Helsingissä

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Finnish Open Dance Sport Championships 2017

Maailman parhaat vakio- ja latinalaistanssiurhelilijat kohtaavat kilpaparketilla Helsingin Grand Slam -osakilpailussa Messukeskuksessa 17.–19.3.2017.

Mukana Helsingin Grand Slam -osakilpailussa ovat sekä kotimaiset että kansainväliset vakio- ja latinalaistanssiparit myös nuorten ikäluokista. Yli 1500 tanssiurheilijaa ympäri maailman tulee Suomeen maaliskuun lopussa tehden Helsingistä kansainvälisen tanssiurheilun pääkaupungin. WDSF Grand Slam -osakilpailu toteutetaan yhteistyössä Finland Open -kilpailuorganisaation kanssa.

– Tämä on maailman suurin, tasokkain ja näkyvin tanssiurheilutapahtuma. Aiemmin Suomessa järjestetty osakilpailu sai positiivista palautetta ympäri maailman, mutta tiedämme myös mitä asioita kehittää maaliskuun alun osakilpailua silmällä pitäen. Koemme, että vuosittaisen Grand Slam -kilpailukiertueen avauksen pysyminen Suomessa on melkoinen kunnianosoitus pienelle lajiliitollemme, joka keräsi vuonna 2015 yhteensä 20 arvokilpailumitalia liiton eri tanssilajeissa, iloitsee Suomen Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara.

Osakilpailu tarjoaa tanssiyhteisölle myös tapaamispaikan ja mahdollisuuden järjestää harjoitusleirejä ja lajiliittojen kokouksia varsinaisen kilpailun ohessa. Samaan aikaa järjestettävillä messuilla ammattilaiset ja harrastatajat pääsevät tutustumaan kansainvälisten yritysten tuotteisiin ja tarvikkeisiin.

Tapahtuman toteutuksesta vastaa helsinkiläinen Tanssiklubi Master opetus- ja kulttuuriministeriön ja Helsingin kaupungin tuella.

Videolta voit katsoa tanssin pyörteitä vuoden 2016 tapahtumasta.

Lisätietoja

Hankkeen tiedot
www.finlandopen.fi