Miten yksi ihminen voi oikeasti parantaa maailmaa?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

#tekoja

Mitä tapahtuu, kun hyvä laitetaan liikkeelle? Kaisa Salmen #Tekoja on yhteisöllinen, osallistava taideteos, joka kutsuu meidät ottamaan toisemme huomioon pienillä teoilla – edes yhden päivän ajan. Ilahduttamisen ja auttamisen ketjun laittavat liikkeelle tutut esiauttajat, jotka haastavat toisensa mukaan kesän aikana. Esiauttajina mukana ovat muun muassa näyttelijä Vilma Melasniemi ja muusikko Kimmo Pohjonen.

Osallistua voit kertomalla kuvin tai videoin omista ja muiden hyvistä teoista Twitterissä tai Instagramissa tunnisteilla #tekoja ja #juhlaviikot.

Teos huipentuu elokuun viimeisenä lauantaina 26.8.2017, jolloin kaupunki täyttyy äärimmilleen hyvistä teoista. Vapaamuotoisten myötätunnonosoitusten lisäksi päivän aikana kokoonnutaan yhteen  musiikin ja tieteen äärelle Kampin kauppakeskukseen. Paneelikeskustelussa klo 10 alkaen syvennytään asiantuntijoiden johdolla empatian ilmenemismuodoista auttamisen fysiologisiin vaikutuksiin. Koreografi Alpo Aaltokoski johdattelee ihmisiä löytämään auttamisen vaikutukset oman kehon kautta. Tekemisen ja liikkeen kautta tunnistamme itsessämme ne samaiset tunteet, joista asiantuntijat puhuvat paneelikeskustelussa.

Videolla Kaisa Salmi antaa esimerkkejä hyvistä teoista.

Lisätietoja

inhimillisiauutisia.fi/tekoja