Mukaan juhlavuoteen

Suomi 100 -ryhmäkuva

Yhdessä-teeman mukaisesti Suomen satavuotisjuhlaa rakentavat monet tahot. Ohjelmaan voi tulla mukaan kuka tahansa – yksityinen henkilö, seura, yhdistys tai yritys. Mukaan voi ilmoittautua juhlavuoden 2017 syksyyn asti.

Keskeistä on, että tapahtuma, kehityshanke, teos tai kampanja ajoittuu vuodelle 2017 ja toteuttaa Yhdessä-teemaa. Ohjelmahankkeella tulee myös olla selkeä yhteys itsenäiseen Suomeen.

Ennen ohjelmaan hakeutumista kannattaa miettiä ainakin verkostoitumista muiden toimijoiden kanssa ja hankkeen tapaa toteuttaa Yhdessä-teemaa. Miten hankkeessa näkyy Suomen itsenäisyys, historia, nykyhetki tai tulevaisuus?

Ohjelmaan hyväksyttyjä Suomi 100 -hankkeita on jo yli 2 000. Varmasti sinunkin ideasi mahtuu mukaan suurten ja pienten hankkeiden joukkoon!

Lisää tietoa Suomi 100 -ohjelmaan liittymisestä saat valtakunnalliselta Suomi 100 -sivustolta.

Liity mukaan valtakunnalliseen hankkeeseen

Kymmenen valtakunnallista Suomi 100 -hanketta kertoo, miten paikalliset juhlavuoden rakentajat voivat hyödyntää heidän konseptiaan. Tutustu hankkeisiin ja lähde mukaan yhteistyöhön!

Tutustu valtakunnallisiin hankkeisiin

Avustushaku ohjelmaan hyväksytyille hankkeille

Valtakunnalliset yleiset Suomi 100 -avustushaut ovat päättyneet, eikä Suomi 100 -hanke ole avaamassa uusia yleisiä hakuja.

Alueellista tukea voi kuitenkin saada edelleen joistain maakuntien liitoista. Myös jotkin kunnat ovat varautuneet tukemaan paikallisia Suomi 100 -hankkeita.

Uudenmaan liiton Suomi 100 -avustushaku on käynnissä tammikuun 2017 loppuun asti.

Lisätietoja Uudenmaan alueellisesta Suomi 100 -avustuksesta

Lisätietoja

Virpi Martikainen
Uudenmaan Suomi 100 -aluekoordinaattori
050 436 5544