Mukaan juhlavuoteen

Kädet - Kuva Suomi 100, Suvi-Tuuli Kankaanpää

Yhdessä-teeman mukaisesti Suomen satavuotisjuhlaa rakentavat monet tahot. Ohjelmaan voi tulla mukaan kuka tahansa – yksityinen henkilö, seura, yhdistys tai yritys. Mukaan voi ilmoittautua juhlavuoden 2017 syksyyn asti.

Keskeistä on, että tapahtuma, kehityshanke, teos tai kampanja ajoittuu vuodelle 2017 ja toteuttaa Yhdessä-teemaa. Ohjelmahankkeella tulee myös olla selkeä yhteys itsenäiseen Suomeen.

Ennen ohjelmaan hakeutumista kannattaa miettiä ainakin verkostoitumista muiden toimijoiden kanssa ja hankkeen tapaa toteuttaa juhlavuoden teemaa. Miten hankkeessa näkyy Suomen itsenäisyys, historia, nykyhetki tai tulevaisuus?

Ohjelmaan hyväksyttyjä Suomi 100 -hankkeita on keväällä 2017 jo yli 4 000. Varmasti sinunkin ideasi mahtuu mukaan suurten ja pienten hankkeiden joukkoon!

Lisää tietoa Suomi 100 -ohjelmaan liittymisestä saat valtakunnalliselta Suomi 100 -sivustolta.

Liity mukaan valtakunnalliseen hankkeeseen

Kymmenen valtakunnallista Suomi 100 -hanketta kertoo, miten paikalliset juhlavuoden rakentajat voivat hyödyntää heidän konseptiaan. Tutustu hankkeisiin ja lähde mukaan yhteistyöhön!

Tutustu valtakunnallisiin hankkeisiin

Avustushaku ohjelmaan hyväksytyille hankkeille

Valtakunnalliset yleiset Suomi 100 -avustushaut ovat päättyneet, eikä Suomi 100 -hanke ole avaamassa uusia yleisiä hakuja.

Alueellista tukea voi kuitenkin saada edelleen joistain maakuntien liitoista. Myös jotkin kunnat ovat varautuneet tukemaan paikallisia Suomi 100 -hankkeita.

Uudenmaan liiton Suomi 100 -avustushaku on päättynyt tammikuun 2017 lopussa.

Lisätietoja Uudenmaan alueellisesta Suomi 100 -avustuksesta

Lisätietoja

Virpi Martikainen
Uudenmaan Suomi 100 -aluekoordinaattori
050 436 5544

 

Sivun kuvituskuva: Suomi 100 / Suvi-Tuuli Kankaanpää