Viestintäohje avustusta saaneille hankkeille

Lippu ja liidut - Kuva Suomi 100, Suvi-Tuuli Kankaanpää

Suunnitelmallisen viestinnän avulla Suomi 100 -hankkeesi tulee suomalaisten ja Suomen ystävien tietoon. Edellytämme Uudenmaan Suomi 100 -avustusta saaneilta hankkeilta sitoutumista yhteiseen viestintäämme. Avustusta saaneen hankkeen tuleekin huomioida seuraavat viestinnän askeleet:

Vie hankkeesi tiedot ja tapahtumat Suomi 100 -sivustolle

Lisää hankkeesi tiedot valtakunnalliselle Suomi 100 -sivustolle. Hanketiedot ja tapahtumakalenteri linkittyvät suoraan Suomi 100 Uusimaa -sivustollemme, jossa kerrotaan kattavasti Uudenmaan juhlavuodesta, tapahtumista ja tekijöistä. Kun hankkeesi tiedot on lisätty sivustolle, olet mukana Uudenmaan liiton Suomi 100 -viestinnässä.

Ohje hanketietojen viemiseen

Toimita tiedotteesi ja viestintämateriaalisi Uudenmaan liittoon

Pidä meidät ajan tasalla siitä, mitä hankkeessasi tapahtuu. Lähetä tiedotteesi ja muut materiaalit osoitteeseen suomi100@uudenmaanliitto.fi.

Tiedon jakaminen kannattaa, sillä hankkeesi saa käyttöönsä kanavamme:

  • Suomi 100 Uusimaa -sivustolta löytyy keskitetysti Uudenmaan hankkeet ja tapahtumat. Ajankohtaista-osiossa kerromme hankkeiden tuoreita kuulumisia ja teemme niistä nostoja etusivulle ja some-kanaviimme.
  • Uudenmaan Suomi 100 -uutiskirje lähtee maailmalle laajalla jakelulla joka kuun alussa. Annamme siinä vinkkejä tulevan kuukauden ohjelmasta ja tapahtumista. Nostamme uutiskirjeeseen kiinnostavimmat artikkelit Suomi 100 Uusimaa -sivustolta, julkaisemme teemareittejä ja tuomme juhlavuoden tekijöitä valokeilaan.

Sosiaalinen media

Uudenmaan juhlavuosi näkyy vahvasti myös sosiaalisen median kanavissa. Facebook-sivullemme nostamme tapahtumavinkkejä niin Uudeltamaalta kuin valtakunnallisestakin ohjelmasta. Instagram-tilimme välittää juhlavuoden tunnelmia kuvina. Tilille päivitetään sekä itse ottamiamme kuvia, hankkeiden meille lähettämiä kuvia että uusimaalaisten kuvaamia tunnelmia. Twitter-viestintään käytämme Uudenmaan liiton tiliä.

Muista Instagramissa ja Twitterissä avainsanat #Suomi100Uusimaa ja #Suomi100.

Käytä Uudenmaan liiton logoa aina viestiessäsi hankkeesta

Liiton logon löydät Uudenmaan liiton sivustolta. Huomioi logoja käyttäessäsi Suomi 100:n graafinen ohjeistus.

Lisätietoja

Tuuli Aaltio, viestintäsuunnittelija

 

Sivun kuvituskuva: Suomi 100 / Suvi-Tuuli Kankaanpää