Milloin viimeksi osoitit rakastavasi?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Rakkauden tiloja

Neljässä uusmaalaisessa museossa mietittiin, miten niissä haluttaisiin juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Monesti itsenäisyyttä juhlistetaan muistelemalla sotia tai valtiomiehiä, mutta museot halusivat tehdä jotain erilaista. Syntyi Rakkauden tiloja -hanke, jonka keskipisteessä on rakkaus ja välittäminen eri näkökulmineen.

Museot juhlistavat itsenäistä Suomea esittelemällä rakkauden historiaa omien erikoisalojensa kautta. Hankkeeseen kuuluvat neljän museon näyttelyt, yhteisjulkaisut ja yhteistapahtumat. Hotelli- ja ravintolamuseon Rakkauden nälkä -näyttely kertoo rakkaudesta ravintolaympäristössä. Lottamuseon Avaa sydämesi! pohtii rakkauden ja velvollisuuden tunteen suhdetta. Teatterimuseon Näytelty rakkaus nostaa valokiilaan tunnettuja näytelmiä rakkaudesta. Vantaan kaupunginmuseon Tunteiden kiitotiellä puolestaan ihastutaan, rakastutaan, lemmitään ja erotaan.

Osallistu #Rakkaudella2017-kuvakilpailuun

Rakkauden ja välittämisen merkitystä ei voi liikaa korostaa tämän päivän Suomessa ja maailmassa. Rakkaus on tunnetila, johon kaikki pystyvät samaistumaan riippumatta siitä, missä maassa ja kulttuurissa ovat kasvaneet.

Miten ja milloin viimeksi olet osoittanut rakkautta? Ota omasta hetkestäsi kuva ja osallistu Rakkauden tekoja -kuvakilpailuun. Osallistua voi Instagramissa tunnisteella #Rakkaudella2017 tai lisäämällä kuva Rakkauden tiloja -hankkeen Facebook-sivulle. Kilpailun voittaja pääsee mukaan näyttelyn avajaisiin valitsemaansa museoon.

Rakkauden tiloja -näyttelyt avautuvat museoissa ystävänpäivänä 14.2.2017.

Lisätietoja

Hanketiedot
www.rakkaudentiloja.fi