Keksiikö sinun tiimisi ratkaisun yhteiselle haasteelle?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

ratkaisu100

Sitran Ratkaisu 100 -haastekilpailussa etsitään ratkaisuja osaamisen parempaan tunnistamiseen ja hyödyntämiseen maailmassa, jossa ihmiset ja tieto liikkuvat entistä enemmän. Parhaan idean kehittäjät saavat ratkaisun toteuttamiseen miljoona euroa.

Haastekilpailu käynnistyi keväällä 2016, kun Sitra kysyi suomalaisilta, mikä on Suomen tulevaisuuden kannalta tärkein haaste. Yli tuhannen ehdotuksen joukosta tärkeimmäksi haasteeksi valittiin syksyllä järjestetyssä äänestyksessä osaamisen ja kykyjen parempi tunnistaminen maailmassa, jossa ihmiset liikkuvat entistä enemmän maasta toiseen.

Nyt haastekilpailu on edennyt toiseen vaiheeseen, jossa etsitään tiimejä vastaamaan valittuun haasteeseen. Ratkaisijoita voivat olla ketkä vain: julkisen sektorin toimijat, tutkijat, yrittäjät tai pelle pelottomien yhteisöt. Moninaisista taustoista ponnistavat tiimit kehittävät uusia tapoja selättää käsissä oleva haaste.

Matchmaking Pasilan Veturitalleilla 29.11.

Ratkaisu 100 kiertää syksyllä 2016 ympäri Suomen, jotta kaikki kilpailusta kiinnostuneet voivat ottaa varaslähdön itse kisaan.

Ratkaisu 100:n kiertue saapuu Pasilan Veturitalleille 29.11. Voit tulla paikalle ratkaisuidean kanssa tai olla vain utelias kuulemaan, mistä Suomen suurimmassa innovaatiokilpailussa on kyse. Pasilan tapahtumaa voi seurata myös suorana lähetyksenä verkon välityksellä.

Lue lisää Pasilan tapahtumasta ja sen ohjelmasta.

Lisätietoa

Hankkeen tiedot
www.ratkaisu100.fi