Uusi Winter Solstice -talvifestivaali nousee Suvilahteen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Winter Solstice

Helsinki saa uuden talvifestivaalin, kun Winter Solstice nousee Suvilahden upeaan miljööseen 1.–2.12.2017. Festivaalin ohjelmiston tärkein kulmakivi on suomalaisen monimuotoisen populaarimusiikin juhlistaminen. Tätä tukee myös jo nyt ilmoitettujen artistien erikoisohjelmisto, jossa ei mennä siitä mistä aita on matalin.

Suvilahden alue muuttuu joulukuun festivaalipäivinä kylämäiseksi talvimaaksi, jossa keikoista nautitaan mukavasti säältä suojassa lämmitetyissä teltoissa ja sisätiloissa ulkoalueiden loistaessa valotaiteen ja tulen väreissä – unohtamatta lämpimiä juomia tai herkullisia ruokia. Suomessa kun ollaan, paikalla tietenkin pääsee myös saunomaan!

– Päälavan teltalla voidaan tuoda ainutlaatuisella tavalla klubikeikkojen intiimi tunnelma festivaalilavoille, ja alueella panostetaan suomalaisiin perinteisiin, mukavuuteen ja yhteisöllisen tunnelman lämmittävään vaikutukseen. Festivaalin ohjelmistolla pyritään juhlistamaan suomalaisen populaarimusiikin historiaa mahdollisimman monipuolisella ja kattavalla tavalla, Winter Solstice -talvifestivaalin johtaja Aleksi Wallenius summaa tulevan tapahtuman hengen.

Winter Solstice on paljastanut ensimmäiset esiintyjänsä ja samalla se lanseeraa joukkorahoituskampanjan, johon osallistumalla pääsee paitsi varmistamaan pääsynsä Winter Solsticeen erikoishintaan, myös esimerkiksi hankkimaan ainutlaatuisia elämyksiä tapahtuman aikana.

– Monesti olin kesän festivaalien jälkeen harmitellut, että hauskuutta pitää odotella aina seuraavaan kesään asti. Lopulta, kun talvifestivaalia ei kuulunut, päätin, että minun on itse tehtävä siihen muutos. Suomen juhlavuosi tuli kuin tilauksesta ja antoi luonnollisen teeman ensimmäiselle Winter Solstice -festivaalille. Toivon tietenkin, että suomalaiset käyvät kampanjassa osoittamassa olevansa valmiita talvifestivaaliin. Suomalaisen populaarimusiikin monipuolinen historia ansaitsee oman juhlansa osana juhlavuotta. Haluamme tuoda yhteen suomalaisen musiikin ystävät eri sukupolvista, ja uskon, että Helsinki ja Suomi ovat valmiit tähän, Wallenius jatkaa.

Festivaalille on jo tulossa esiintymään esimerkiksi Ismo Alanko, Scandinavian Music Group ja Wigwam Revisited. Lisää esiintyjiä julkaistaan vielä kevään aikana.

Lisätietoja

www.wintersolstice.fi