Vallila toteuttaa 12 sisustusunelmaa – haku on nyt auki

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Vallila

Lahjana 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle Vallila auttaa monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä parhaalla osaamisellaan: työllä, tuella ja tekstiileillä. Yhtiö lahjoittaa Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Muutoskohteiden avoin haku on nyt käynnissä Vallilan verkkosivulla. Hakuaikaa on tammikuun loppuun asti.

Vallila etsii eri puolilta maata erilaisia yhteisöjä ja ryhmiä, jotka kuvaavat esimerkeillään sitä Suomea, jonka takana yhtiö seisoo. Vallila tukee yhteisöjä kotiin, harrastuksiin ja kulttuuriin liittyvissä muutosprojekteissa.

Vallilan raati valitsee muutoskohteet tasapuolisesti. Jokaisen kohteen ja teon tulee toteuttaa tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta. Hakea voivat kaikki vahvoiksi yhteisöiksi porukkansa kokevat tahot. 12 projektin yhteenlaskettu budjetti on 30 000 euroa, ja se jaetaan toteutuksesta riippuen kohteiden kesken.

Vallila esittelee muutokset kuvin ja videoin juhlavuoden aikana. Voit seurata muutoskohteiden valmistumista tammikuusta 2017 lähtien sosiaalisessa mediassa avainsanalla #suomi100vallila.

Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yritysyhteistyökumppaneista.

Lisätietoja

www.vallilainterior.fi/suomi100
Toimitusjohtaja Mathias Berner, puh. 050 346 9060
PR ja viestintä Katri Pehkonen, puh. 0400 801 765